Impressie afbeelding

Scholing en stage bij DSV: leren in de praktijk

Leren in de praktijk

Binnen onze organisatie zijn er veel mogelijkheden om een opleiding te volgen. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding tot helpende Z&W, Verzorgende IG/MZ, MBO of HBO Verpleegkundige volgen. Wat je ook kiest, je hebt zelf regie over je eigen opleiding.

DSV heeft een innovatief, praktijkgericht en deskundig opleidingsbureau. Het uitgangspunt dat leren in de zorg gebeurt op de werkvloer staat centraal. Door kennis te maken met diverse doelgroepen en afdelingen krijg je een brede indruk van je toekomstige werkzaamheden.

In deze onderwijsvorm staat de relatie met de bewoner en het welzijn op de eerste plaats. Hoe lever je zorg die écht aansluit bij wat belangrijk is voor een bewoner en de familie?

Leren en werken bij DSV

Help jij mee de verpleeghuiszorg en de thuiszorg vernieuwen? Heb jij een groot hart voor de zorg en vind je het leuk om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen? Wil je graag aan de slag in de ouderenzorg? Kies dan voor het unieke, vernieuwende praktijk-leertraject Waardevol Vernieuwend Onderwijs (WVO), uitgevoerd door DSV, ActiVite, Libertas en WIJdezorg in samenwerking met MBO Rijnland en Christelijke Hogeschool Windesheim.

Ben jij MBO- of HBO-student, herintreder of zij-instromer en houd je wel van een uitdaging en lijkt deze manier van leren en werken je wat? Aarzel niet en geef je dan snel op!

Stages

Naast de verschillende opleidingen biedt DSV ook stages aan. Bijvoorbeeld stages in de zorg, maar ook binnen de administratieve afdelingen, communicatie of beleid.

Meer informatie

Voor meer informatie over beschikbare stage- of opleidingsplaatsen binnen onze organisatie, kun je contact opnemen via opleidingen@dsvleven.nl of bellen naar: (071) 20 49 000.

Delen: