Impressie afbeelding

Wil je kennismaken met ons of een keertje meelopen? Dat kan! Zie onderstaand wanneer en waar je ons kunt treffen. Uiteraard kun je contact opnemen met onze afdeling Personeel & Organisatie op telefoonnummer 071-2049 052 als je een keer een kijkje wilt nemen binnen DSV!

Kom naar onze ‘Walk & Talk’ op donderdag 28 oktober 2021

Interesse om bij DSV te komen werken? Wil je kennis met ons maken? Zien wat er mogelijk is bij ons? In deze tijd willen we jullie op een creatieve manier onze innovatieve organisatie laten leren kennen. Wij organiseren daarom op donderdag 28 oktober om 15:00 uur een wandeling van rondom onze prachtige locatie Rustoord in Lisse, zodat je de locatie kunt zien en wij met jou kunnen kennismaken. Stel al je vragen, ontdek onze locaties, de werk- en leermogelijkheden binnen DSV.

Start: Locatie Rustoord, Lisse

Duur: ongeveer 1 uur

Opgeven? Mail naar peno@dsv-verzorgdleven.nl. Blijf thuis als je klachten hebt.

Tot dan!

DSV Meet & Greet

We organiseren meerdere keren per jaar een interne bijeenkomst, zodat je vrijblijvend kennis met ons kunt maken, je vragen kunt stellen over werken in de ouderenzorg, een kijkje kunt nemen in een woon-zorgcentrum en wij jou onze mogelijkheden kunnen laten zien!

Door de huidige corona maatregelen is dit helaas op dit moment niet mogelijk. Wij zoeken naar alternatieven en houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uiteraard kan telefonisch contact of een persoonlijke afspraak met inachtneming van de corona regels altijd. Bespreek of het werk iets voor jou is!

Interesse? Bel naar P&O: 071-204 90 52 of mail naar vacature@dsv-verzorgdleven.nl.

Tot snel!