Impressie afbeelding

Hieronder vind je zoveel mogelijk informatie over COVID-19 en ons sollicitatieproces. Heb je een vraag en staat de informatie er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via (071)20 49 052.

Het zijn andere tijden. Tijden van onzekerheid. In deze situatie gaat onze zorg uit naar de gezondheid van onze cliënten, onze collega’s en hun partners/gezinnen. We doen er alles aan om zo goed en adequaat mogelijk reageren op wat er nodig is.

Welke richtlijnen houden we aan in verband met COVID-19?

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in een ruimte waar er ruim 1.5 meter afstand gegarandeerd kan worden tussen de gesprekspartners. Indien de wens van de sollicitant is om het gesprek niet face to face te laten plaatsvinden, is het sollicitatiegesprek ook mogelijk via videobellen.

Hoe kan ik solliciteren?

Voor het solliciteren op een vacature, verandert er niks. Mail je motivatie en cv via vacature@dsvleven.nl of reageer via de button in onze vacature. We nemen aansluitend zo snel mogelijk contact met je op om de verdere procedure te bespreken.

En als ik ben aangenomen?

Gefeliciteerd! Welkom bij onze organisatie en we kijken uit naar je komst! De arbeidsvoorwaarden kunnen ook per telefoon plaatsvinden. Je contract krijg je per post toegestuurd, inloggegevens digitaal via de mail en je ontvangt na korte tijd een uitnodiging voor onze introductiebijeenkomst.

Ondanks deze vreemde tijd willen we je een warm welkom heten en doen we er alles aan om je goed in te werken en kennis te laten maken met je collega’s!

Delen: